BUĐENJE BOGINJE

Kako izgleda program Buđenje Boginje?

Svakog meseca sprovodimo po jedan modul koji traje tokom jednog vikenda. Ukupno imamo četiri modula koji se nadovezuju jedan na drugi:

  1. modul : Određujemo kojem arhetipu boginje pripadate i otkrivamo zašto je to važno za vas i kako vas određuje. Potom razbijamo strahove koji vas udaljavaju od življenja u punoći vašeg arhetipa.
  2. modul: Ispunjavamo svoje srce i celo svoje biće ljubavlju. Otkrivamo zašto je ona ključ svega.
  3. modul: Spuštamo svest u karlicu i otkrivamo intuiciju, kreativnost, senzualnost... Budimo životnu energiju u kukovima.
  4. modul: Prelazimo u više dimenzije, povezujemo se sa svetlošću i otkrivamo načine da pored sebe, osnažujemo i druge žene.

Sve u svemu – ništa ne boli, naprotiv – odnosi bolove.

Zašto baš sada da krenete na ovaj program?

Zato što smo proširili neke module, dodali nove vežbe, a za one koji budu sa nama do četvrtog modula, imamo i posebnu poslasticu – tu će nam se pridružiti Maja Ikica Milosavljević. To je posebno iskustvo i svi koji znaju o anđeoskim energijama prepoznaće koliki je to blagoslov!

Krenite sada u septembru i svakog od naredna četiri meseca posvetite jedan vikend – sebi. Postoji li bolja osoba kojoj možete da darujete barem dva od ukupno 30 dana?

Šta radimo na programu Buđenje Boginje?

Uživamo, smejemo se, otkrivamo, sanjarimo, učimo, povezujemo se... I još mnogo toga.

Koristimo psihološke i spiritualističke tehnike, i svaki put nam tih 16 sati radioničarskog rada proleti.

Razmišljate da li je ovaj program za vas? Evo šta možete da uradite:

  1. Možete doći na naše info veče – ulaz je besplatan. Izaberite termin koji vam više odgovara: 20. avgust ili 10. septembar od 19 do 20.30 h. Potrebno je da se prijavite na info@curriculu-vitae.rs ili 069/77-82-99 da biste rezervisali svoje mesto.
  2. Možete da pitate svoju intuiciju da li je ovo pravi program za vas. Ona će vas uvek nepogrešivo odvesti tamo gde je potrebno.
  3. Možda poznajete neku damu za koju mislite da je ovo pravi program -sestru, majku, jetrvu prijateljicu, koleginicu, komšinicu, svekrvu... Pošaljite joj link i poziv na ovaj program – možda ste baš vi veza koja je potrebna da bi ove energije stigle do nje.

Da ne zaboravimo, primamo i muškarce koji žele da osveste svoju žensku stranu (jer svako od nas ima i mušku i žensku energiju u sebi). Dakle, poziv možete poslati i njima. Svi su dobrodošli!

Ko je Boginja?

Boginja je svaka žena svesna svoje ženske energije.

Mi vam na programu pomažemo da se podsetite da ona živi u vama. Od prvog dana vašeg rođenja. Dobro, možda čak i od malo ranije... 🙂

Zašto je važno biti Boginja u svom svetu?

Zato što je to naša prava suština. Život mimo toga je nekako – životarenje, po malo gubljenje dragocenih resursa koji su nam dati. A ti resursi su prelepi – intuicija, kreativnost, senzualnost – sve prelepi blagoslovi koje je grehota da ne koristimo. Jer, uz njih je život mnogo, mnogo lakši.

Šta Boginja donosi vama, a šta ljudima oko vas?

Citiraćemo žene koje su završile naš program, ali i članove njihovih porodica:

„Teško sam pronašla Boginju u sebi jer je nisam videla. Ali sada, kad je ja vidim svi je vide.”

Marija M.

„Sada kada je moja žena Boginja, i ja se osećam kao bog“.                                                                                                                                                          Suprug jedne od naših Boginja

 

Koliko košta program?

Cena za jedan modul je 120 eura (u dinarskoj protivvrednosti) ukoliko se prijavite na info@curriculu-vitae.rs ili 069/77-82-99 do 1. septembra. Ukoliko odlučite da nam se pridružite nakon toga, cena je 150 eur.

Ovaj program nosi sa sobom vrlo posebnu vrstu rada i zato su grupe ograničene brojem polaznika. Prijavite se na vreme i probudite Boginju u sebi!

Čekamo vas u Curriculum Vitae Centru u Ćirila i Metodija 13a u Novom Sadu.